Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

Даруймо радість читати!


Книги існують століттями і є джерелом знань, розваг і натхнення для багатьох поколінь. Вони дають можливість втекти від реальності, навчають новому та налагоджують зв’язок зі світом. Навіть у вік технологій книга не втрачає своєї цінності та залишається актуальним подарунком.

Дарування книг у бібліотеку – це давня форма доброчинності та надійне джерело поповнення бібліотечного фонду. Такі дарунки — це поклик душі, безкорислива щедрість та добра воля дарувальників. А надходження подарунків у бібліотеку – це показник вагомості бібліотеки, її місця в суспільному житті. Центральній бібліотеці Полтавської МТГ щастить з дарувальниками, адже книги дарують, не чекаючи якоїсь нагоди чи свята.

Так, добірку цікавих та значущих видань ми отримали в подарунок від нашого читача, голови Полтавського обласного об’єднання товариства «Просвіта» Миколи Кульчинського. Частину книг було передано з особистої бібліотеки Миколи Георгійовича, а у ряді видань він є автором чи упорядником.

Щиро вдячні дарувальнику за добрий і щирий жест, який подарує радість читання та нових відкриттів не одному користувачу нашої бібліотеки.