Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

Феєрія барв


Багата наша земля талановитими дітьми-митцями. Сьогодні творчість, особливо дитяча, підтримує і допомагає у важкі хвилини, дає надію на майбутнє, рятує від болю та жахіття війни.


У цьому пересвідчилися користувачі бібліотеки-філії №5 Центральної бібліотеки Полтавської МТГ, які переглянули виставку художніх робіт, яка представлена в читальній залі книгозбірні. До експозиції увійшли роботи Маргарити Чемшит, яка відвідує студію «Веселка» Розсошенського Будинку культури, Центру дозвілля «Водограй» Щербанівської ТГ. Дівчинка з дитинства захоплювалася малюванням, любить створювати творчі композиції олівцем, фломастером, аквареллю. Роботи юної художниці колоритні, змістовні, різнопланові. Маргарита бачить світ навколо кольоровим і виставка – яскрава, насичена, яка додала у бібліотеку шматочок літа.


Розгледіти талант і розвивати його - турбота батьків і вчителів. Якщо наставник зуміє прищепити любов до творчості у свого вихованця, то відкриється джерело жаги до навчання, а далі – вміння презентувати свої роботи. Створює всі умови для гармонійного розвитку дитини, виховує естетичний смак, повагу до народного мистецтва і керівник студії «Веселка» Юлія Ільяшева. Пані Юлія – педагог з багаторічним досвідом роботи та творча особистість. Вона уміє надихнути та надає дітям можливість реалізувати власні здібності. І приклад цьому «Феєрія барв» - виставка наповнена радістю та сонячним світлом. Яскрава палітра робіт подарувала глядачам чудовий феєрверк із приємних вражень.
Тож, любі друзі, запрошуємо вас на побачення із прекрасним.