Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

«Герої.Честь.Звитяга»


Презентація виставкового проєкту з нагоди 10-ти річчя Національної Гвардії України «Герої.Честь.Звитяга».

26 березня Україна святкує День Національної гвардії України. Сучасна Національна гвардія України - підрозділ, що входить до системи Міністерства внутрішніх справ України та має правоохоронні функції, була створена у березні 2014-го року Законом України «Про Національну гвардію України». До її складу увійшли внутрішні війська України, добровольці і патріоти, що стали на захист народу і державності України в один з найважчих моментів у новітній історії країни, посягань на її цілісність і суверенітет. 19 березня гвардійці нашого міста відзначали 31-річницю створення військової частини 3052. Тож до Дня народження військової частини 3052 та 10-річчя Національної Гвардії України у Полтавському літературно-меморіальному музеї І.Котляревського відбулася презентація виставкового проекту «Герої.Честь.Звитяга».


Професія нацгвардійців важка і відповідальна, особливо у воєнний час. В обов’язки Нацгвардії входить захист важливих державних об’єктів і спеціальних вантажів, припинення діяльності злочинних і терористичних угруповань, участь в антитерористичних операціях, охорона громадського порядку. Музейний виставковий проект «Герої.Честь.Звитяга.» - це наш щирий вияв поваги, усім, хто носить військову форму. Адже завдячуючи нашим військовим, ми можемо жити… навчатись, працювати, спілкуватись, радіти життю! Світлини представлені на виставці це маленький репортаж життя нацгвардійців, шана їх героїзму та звитязі у боротьбі проти підступного ворога. Цього до музею люб’язно завітали - офіцер групи інформації та комунікації старший лейтенант Бархан Артем та начальник клубу військової частини 3052 Національної Гвардії України лейтенант Федоруце Сергій, які розповіли про нелегкі будні нацгвардійців на фронтових дорогах.
Вітаємо з Днем Національної гвардії України і бажаємо стійкості, впевненості, мужності, бравих сил, здоров’я, ентузіазму, кмітливості, витримки, самовіддачі, патріотизму, удачі і гідних успіхів на службі!

Слава нашим захисникам!

Слава Україні! Героям слава!