Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

Квіти для мамочки


День матері – це свято, яке щороку відзначають у багатьох країнах світу, з метою вшанування матерів та материнства.

В Україні його святкують другої неділі травня. У цей день діти, незалежно від віку, висловлюють любов та повагу до своїх матерів, даруючи їм квіти та подарунки, проводять разом із ними час.

Працівники бібліотеки-філії №11 Центральної бібліотеки Полтавської МТГ запропонували своїм наймолодшим читачам і читачкам заздалегідь зробити подарунок для найріднішої людини своїми руками. Провела майстер-клас для дітей бібліотекарка Світлана Городинська.

Подарунок мамі вирішили зробити із синельного дроту. Це м’який, гнучкий дріт, обмотаний синтетичним ворсом. Він легко згинається вручну, його можна розрізати ножицями.

Завдяки своїй пластичності та універсальності, цей матеріал допоміг втілити чудову ідею для подарунку. Під керівництвом пані Світлани діти виготовили сім красивих, барвистих квіток, які прилаштували у «вазончик» із паперового стаканчика.

Вони знаходитимуться у бібліотеці до 12 травня. В цей день матусі прийдуть у бібліотеку на святковий концерт, і тоді діти зможуть вручити їм ці милі подаруночки.