Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

Наталія Май стала читачкою бібліотеки на Дальніх Яківцях


У репертуарі вокального ансамблю «Яківчанські зірочки», що працює при бібліотеці-філії № 11 Центральної бібліотеки Полтавської МТГ, багато пісень, написаних відомою авторкою, композиторкою та виконавицею, заслуженою артисткою України Наталією Май. Її пісні добрі й світлі. Вони піднімають настрій, дарують надію на краще. Тому у керівниці гуртка Наталії Несеврової й виникла ідея запросити Наталію Май на зустріч до бібліотеки.


Пані Наталя – людина зайнята, вона – керівниця творчого центру Наталії Май Полтавського міського будинку культури, директорка благодійного фонду сприяння розвитку культури та підтримки обдарованих дітей та молоді «Горлиця», і в неї дуже щільний робочий графік, але попри це, вона знайшла час і прибула на цю зустріч. Та ще й з щедрими подарунками.


Презентувала бібліотеці збірки пісень «Мамина сорочка», «Кришталеві роси», «Любіть Україну», «Грай, музико», «Сонячні крила», «Найрідніша Україна», «Зелений вітер», збірку віршів «Щастя», збірку Станіслави Май «Буде все гаразд», сценарії «Українських вечорниць» та новорічного мюзиклу «Новорічні приключки та Карабасові штучки». Причому всі збірки пісень та сценарії з нотами.


Спілкування пройшло у теплій, дружній атмосфері. Діти проспівали для гості та батьків найулюбленіші пісні: «Донечка», «Котику-Мурчику», «Пісню про Гнома», «Колискову для звірят», «Вірний друг», «Чобітки» та інші. Виконали попурі з народних пісень, зіграли на музично-шумових інструментах.
А потім хлопчики й дівчатка із задоволенням сфотографувалися з іменитою гостею.