Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

«Поетична весна»


«Все йде по колу до весни…
Світ прокидається, радіє,
Усе живе про весну мріє,
І кольорові сняться сни…»
(Марія Бойко)


Словами нашої землячки, письменниці Марії Бойко розпочалося літературне чаювання «Поетична весна» в бібліотеці-філії № 6 Центральної бібліотеки Полтавської МТГ. У теплій, невимушеній атмосфері, яка панувала у читальній залі бібліотеки, відбулося спілкування зі світлою, усміхненою, доброзичливою письменницею Наталією Лісіченко, яка зачитала уривок зі своєї книги та познайомила нас зі своєю творчою діяльністю.


Під час літературного чаювання журналістка, поетеса, письменниця Інна Дідик, зачитала свої вірші, поділилася своєю творчістю та історіями з життя. Відома письменниця, полтавська поетеса Наталія Жовнір також порадувала відвідувачів своїми зворушливими віршами. Під час літературного чаювання звучали чарівні мелодії, у виконанні полтавського саксофоніста Віктора Перетятько.


Читачі та працівники бібліотеки-філії прослухали шість оповідань, а також почули мелодичні, чудові вірші, уривки цікавої прози про лебедину вірність. В перервах між виступами пили чай зі смаколиками і слухали прекрасну музику.