Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

Шляхами подвигів


Складні часи, в які живе зараз Україна, потребують від нас небайдужості, сили духу, самозречення. Цей військовий конфлікт забирає найкращих, найдорожче, що є у людини - життя. Гинуть наші воїни, але герої не вмирають, вони залишають по собі вічну пам’ять, спогади та шану. Серед багатьох воїнів, які полягли на полі бою, чимало наших земляків-полтавців. Тому бібліотека-філія №12 Центральної бібліотеки Полтавської МТГ запропонувала шестикласникам ЗОШ № 20 згадати поіменно декого з сучасних героїв.
Бібліотекар познайомила дітей з книгами, що присвячені нашим захисникам-полтавцям, та цікаво розповіла про їхні життєві історії: Антона (Енея) Цедіка, Дмитра (Брата) Коряка, Віталія (Гоголя) Грицаєнка - Героя України, Максим (Студента) Краснокутського.
Присутні мали можливість переглянути документальний фільм про військові будні наших героїв - танкістів. Діти не залишилися байдужими, адже в багатьох із них є рідні на фронті.
Дякуємо кожному воїну, кожній щирій і сміливій людині, яка наближає нашу перемогу. І ця бесіда з нашим молодим поколінням - це скромний внесок у вшанування героїв, які захищають нашу Батьківщину. І це найменше з того, на що ви, захисники, заслуговуєте.