Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

У Полтаві триває надихаючий проект для жінок


Вже вдруге у місті відбувається освітньо-мотиваційний ФЕСТИВАЛЬ МОЖЛИВОСТЕЙ ДЛЯ МАМ 2.0, що започаткував Центр культури та дозвілля. Цього року він охопив територію всієї Полтавської міської територіальної громади та триватиме до 11 травня. Фіналом благодійного заходу 12 травня стане зустріч у форматі діалогу «Що та Хто врятує мене сьогодні» з  засновницею благодійного фонду «Маша», ведучою та блогеркою – Машею Єфросиніною. Спікерка буде ділитися своїм досвідом,  розповість, де знаходить мотивацію та відповість на питання гостей.

Загалом в рамках фестивалю вже було проведено понад  35 заходів.

Мотивували жінок до участі партнери фестивалю –  успішні жінки, фахівці з багаторічним досвідом роботи, які не тільки надихають, але й стимулюють до фізичного та духовного балансу з собою та  набуття нових практичних навичок.

Зі слів учасниць, серед найпопулярніших тем організованих тренінгів були «Догляд за шкірою обличчя», «Що заважає нам бути щасливими», «Міфи та реальність педіатрії» та «Як говорити з дітьми про статеве виховання».

Центрами фестивалю у старостатах стали філії ЦКД, які організували різнопланові тренінги, майстер-класи з малювання, декорування шоперу, виготовленню виробів із вторсировини, також проходили мультимедійні зустрічі, караоке-вечори та конкурси на кращу випічку.

Упродовж наступних днів на учасниць чекають тренінги з фінансової грамотності, косметології, роботи у соцмережах, розвитку лідерських якостей, а також відбудуться  групові заняття з фітнесу та танців.

Реєстрація триває, тож організатори запрошують матусь долучатися та знаходити свою мотивацію та натхнення за посиланням

https://drive.google.com/drive/folders/11tjSjD386OvSHG2-h3doBXLhm-tAQhms?usp=sharing  

Нагадаємо, що «Фестиваль можливостей» створений для  мотивації та саморозвитку сучасної мами і має на меті збір коштів на авто для зведеного підрозділу ППО 116 бригади ТрО . Участь у фестивалі вільний донат, а пільгові категорії беруть участь безкоштовно.