Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

Ювілей – срібний, а танцівниці – золото!


25 квітня у Центрі культури та дозвілля ПМТГ відзначили 25-річний ювілей клубу історично-бального танцю «Полонез».

На сцені вишукані танці чергувалися із ніжними, ліричними піснями та запальними постановками. Демонструючи італійську романеску, французький вальсу-гавот, польський полонез, циганський та інші танці народів світу учасниці колективу оживили історію старовинних балів. Звичайно, виконали і український танець, адже представниці клубу «Полонез» є найпалкішими патріотками України. Дивували учасниці клубу і новими постановками, зокрема загадковим танго, запальним диско та пластичним східним танцем.

Щоби виразити прихильність, любов та повагу до творчості учасниць клубу, на ювілей завітав перший заступник міського голови Валерій Пархоменко. Він не лише відзначив керівницю колективу Людмилу Сотник Почесною грамотою з нагрудним знаком, а й майстерно закружляв з нею у вальсі. Подякою за багаторічну самовіддану творчу діяльність на благо Полтавської міської територіальної громади, наполегливу сумлінну працю, популяризацію історично-бального мистецтва та з нагоди 25-річчя клубу відзначили у цей день також колектив клубу «Полонез», у складі якого 32 чарівні танцівниці. 

Теплі привітання та дружні побажання зі сцени висловили заслужена артистка України Наталія Май, засновниця Університету третього віку Світлана Нестуля та завідувачка відділення денного перебування людей похилого віку Шевченківсьного соціального центру Наталія Патока.

Мистецькі вітання колективу-ювіляру дарували Зразковий колектив «Творчий центр Н.Май», танцювальний клуб «Сеньйори» та колектив бального танцю «Серпантин» (керівник Сергій Гусєв), школа танцю «Регтайм» (керівник Оксана Різун), Світлана Ольховик, солісти Вокальної студії Центру культури та дозвілля ПМТГ Світлана Піддубна та Богдан Шкуринський (керівник Тетяна Матушкіна), жіноча група ЗАПТУ «Лтава» ім. В.Міщенка (керівник Олексій Рубан), Народний ансамбль танцю «Світанок» (керівник Ольга Гнєдова) та студія аргентинського танцю «Діамант».

Щирі слова вдячності на адресу учасниць клубу «Полонез» за невтомну працю та відданість мистецтву висловила Оксана Михайленко – директорка Центру культури та дозвілля ПМТГ: «Ваші наполегливість і старанність, завзятість і майстерність зігрівають серця людей, згуртовують їх на добрі справи, щораз надихають та заряджають позитивом. Нехай не згасає творчий вогник вашого серця, а життя буде наповнене приємними моментами та яскравими емоціями».