Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

Заслужений ансамбль пісні і танцю України «Лтава» ім.В.Міщенка дав потужний концерт в Центрі культури та дозвілля


14 квітня Заслужений ансамбль пісні і танцю України «Лтава» ім.В.Міщенка у Центрі культури та дозвілля заряджав глядача потужною енергією українського народного мистецтва на  великому благодійному концерті «Серце піснею живе».

​Під вправною рукою майстрині хормейстерської справи Зінаїди Педан в голосах хору ожили неповторні твори заслуженого працівника культури України, заслуженого артиста України, кавалера ордена дружби народів, композитора і диригента Валентна Юхимовича Міщенка.

До самого серця торкнулися голоси солістів та живе звучання народних інструментів. Шквал емоцій викликала і яскрава народна хореографія танцювальної групи ансамблю під керівництвом Олени Кулько.

Під час концерту керівник колективу Олексій Рубан презентував вокальний номер, що став приємним сюрпризом для глядачів.

​Збереження та популяризація українського народного мистецтва – це почесна місія Заслуженого ансамблю пісні і танцю України «Лтава» ім. В.Міщенка.

Із захопленням та вдячністю заступник міського голови Леся Марталішвілі разом із директором Центру культури та дозвілля Оксаною Михайленко грамотами та подяками відзначили найактивніших його учасників.

​ «Цей колектив, заснований у 1957 році,  за перші 10 років свого існування за високий художній рівень виконання та за пропаганду найкращих зразків самодіяльного мистецтва отримав почесне звання «Заслужений». І вже багато десятиліть продовжує розвиватись та своїм прикладом надихати молодь! Я пишаюсь тим, що маю честь бути присутньою на концерті!» - зазначила заступник міського голови Леся Марталішвілі.

​Динамічний, потужний та яскравий захід народними танцями та магією виконання українських народних пісень занурив глядачів в атмосферу єдності та гордості за український народ!

​Завдяки донатам вдалось зібрати 14370 гривень, які будуть направлені на купівлю квадрокоптера DJI Mavic 3 для полтавців у 58-й ОМПБр імені Івана Виговського.

​Українська народна пісня єднає та надихає, наближаючи перемогу добра над злом!