Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

Книги шукають друзів


У сучасному світі, незважаючи на велике різноманіття електронних ресурсів, книга та бібліотека залишаються невід’ємною складовою в отриманні необхідної інформації. Сьогодні бібліотека – це незвичайний світ, звідки можна потрапити до будь-якої казкової країни, зробити безліч кроків до пізнання, знайти відповіді на багато запитань і просто розважитись. Саме в цьому переконалися юні відвідувачі Центральної бібліотеки Полтавської МТГ під час пізнавально-оглядової екскурсії «Книги шукають друзів».

Школярі ознайомилися з книжковим фондом, правилами користування книгами та бібліотекою, з цікавістю гортали книги, енциклопедії, дитячі журнали. А ще - отримали позитивні емоції, покращили навички спілкування та поповнили свій багаж знань. Приємним доповненням до екскурсії стали вікторина та весела руханка.

Захід пройшов у дружній, веселій атмосфері і залишив по собі приємні спогади. Учням дуже сподобалося подорожувати книжковою країною, про що свідчили бажання стати читачами бібліотеки та теплі, щирі слова вдячності.