Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

Ювілейний концерт Полтавської дитячої музичної школи №3 імені Б.Гмирі


2 травня 2024 року в гостинній залі Полтавської дитячої музичної школи №3 імені Б.Гмирі відбулося велике свято з нагоди 55-ти річчя з дня заснування цього мистецького закладу.

Зазвичай, в день народження, подарунки приймає іменинник, але цього дня все було навпаки. Педагогічний та учнівський колективи підготували  святковий концерт для мешканців громади – справжній «Подарунок рідному місту».

55 років – так багато і так мало…. Так багато досягнень і ще більше мрій, творчих планів…. І все це здійсняється завдяки добрим, щирим друзям, які разом з колективом радіють перемогам, допомагають долати труднощі… і в цей день приєдналися до ювілею.

На святі були присутні перший заступник міського голови Валерій Пархоменко, директор Департаменту культури, молоді та сім’ї  Полтавської міської ради Олена Ромас, директор обласного методичного кабінету закладів освіти Ліна Богодиста, директори шкіл, представники громади, почесні пенсіонери школи.

Зі сцени школи звучали слова подяки захисникам України. Присутні в залі  хвилиною мовчання віддали шану полеглим воїнам, серед яких є і випускники Полтавської дитячої музичної школи №3. Саме завдяки їм ми маємо можливість жити, творити, виховувати підростаюче покоління.

Життя продовжується.  

Бурхливими оплесками глядачі зустрічали кожен виступ. На сцені були переможці міжнародних та всеукраїнських конкурсів, які  подарували присутнім справжнє свято музики.

І пам’ятаймо: ми – українці сильні назавжди і спільними зусиллями змінимо світ на краще.